VV ORANJE BLAUW ’14 ZOEKT SPONSORS OM ELKAAR TE VERSTERKEN

Wordt u onze toekomstige sponsor?

Zoals u misschien weet is vv Oranje Blauw ’14 een gezellig kleine voetbalvereniging. Onze leden komen uit Heijningen en omgeving. Momenteel zijn er ruim 200 leden/donateurs lid.  Sponsoring is een bron van inkomsten die niet meer is weg te denken uit de Nederlandse sportwereld. Naast de reguliere ledencontributie, brengt sponsoring een aanvullende geldstroom in, die nodig is om de vereniging draaiende te houden.

Door de steeds verder teruglopende gemeentesubsidies zijn sponsorinkomsten een steeds noodzakelijker wordende bron van inkomsten voor onze vereniging. Onze vereniging heeft regelmatig diverse nieuwe materialen nodig voor de wedstrijden. Oude ballen moeten we vernieuwen, doelnetten zijn aan vervanging toe, de velden worden door ons zelf bijgehouden, de omliggende bebossing moet nodig gekortwiekt worden, de materialen om dit te doen ontbreken ons en het huren van deze werktuigen gaat ons veel geld kosten. Ons verenigingsgebouw heeft regelmatig onderhoud nodig, Dit alles kunnen we niet alleen uit de ontvangen contributies bekostigen.

Helpt u ons mee? U steunt en draagt de leden van voetbalvereniging Oranje Blauw ’14 een warm hart toe. Daarnaast levert het u de nodige publiciteit op! De naam van uw bedrijf wordt meerdere malen getoond zoals met bv n reclamebord, uw naam op onze website en ook op sociaal media zoals Facebook. De leden van onze vereniging zullen u dankbaar zijn voor uw bijdrage en welke vorm dan ook.

Met vriendelijke groet,

   
   
   
© vv Oranje - Blauw '14 is ontstaan op 1 juli 2014 na een fusie tussen vv Chrislandia uit Heijningen en vv Oudemolen uit Oudemolen.