ob144444640

 

Oranje Blauw 14 1 1 Medium640

© vv Oranje - Blauw '14 is ontstaan op 1 juli 2014 na een fusie tussen vv Chrislandia uit Heijningen en vv Oudemolen uit Oudemolen.

Door op Algemeen Gemeente Nieuws

VV Oranje Blauw 14 zal de nieuwe naam worden na de fusie van de voetbalverenigingen Oudemolen en Chrislandia uit Heijningen. De fusie staat gepland voor het seizoen 2014/2015. In het kader van de voorgenomen fusie diende er door de leden eerst een nieuwe naam voor de vereniging gekozen te worden. Na een voorselectie door beide besturen konden de leden kiezen uit een vijftal namen. De leden hebben gestemd en de nieuwe naam is bekend gemaakt tijdens een extra ingelaste leden vergadering op 13 juni.

Donderdagavond 13 maart stemden de leden van Chrislandia unaniem voor de fusie. Op 20 februari hadden de leden van Oudemolen zich al geschaard achter de samensmelting. Dat betekent dat beide clubs vanaf 1 juni dit jaar verdergaan als Oranje-Blauw’14.

De leden van Chrislandia moesten opnieuw stemmen over de fusie, omdat op 20 februari onvoldoende stemgerechtigde leden aanwezig waren. Daarom werd op 13 maart opnieuw gestemd. Ditmaal moest in ieder geval 2/3 deel van de aanwezige, stemgerechtigde leden voor de fusie stemmen. Het werd een unanieme uitslag. Maickel Sebrechts uit Steenbergen is de trainer van de nieuwe club.

   
   
   
© vv Oranje - Blauw '14 is ontstaan op 1 juli 2014 na een fusie tussen vv Chrislandia uit Heijningen en vv Oudemolen uit Oudemolen.