Voor het "up to date" houden van onze ledenlijst hebben we ieders geldige informatie nodig, wij vragen daarom dan ook vriendelijk om onderstaand formulier in te vullen, wij stellen ons zelf de plicht om zorgvuldig met de gegevens om te gaan en zullen deze niet misbruiken of afstaan aan derden, op een verzoek om de gegevens te wissen zullen wij gehoor gegeven en als je idmaatschap bij Oranje Blauw '14 beëindigd zullen wij de gegevens verwijderen.

Bericht van de K.N.V.B.

Komend seizoen kunnen de leden van je vereniging van start met de KNVB Wedstrijdzaken App. Ook de nieuwe Voetbal.nl App komt deze zomer beschikbaar. In beide Apps logt men in met een e-mailadres. Het e-mailadres waarmee men inlogt, dient overeen te komen met het e-mailadres dat geregistreerd staat bij de vereniging. Om ervoor te zorgen dat al je leden goed van start kunnen met de App, is het vanaf nu verplicht om het e-mailadres bij een nieuw lid in Sportlink Club te vermelden.

Dus graag, in beide gevallen, ieders medewerking.

Naam
E-mailadres
Geb datum;
Huisadres + nr;
Postcode;
Plaats;
Telefoon;
Plaats hieronder een mededeling indien nodig
Stuur een kopie van dit bericht naar je eigen e-mailadres
Klik op de juiste afbeelding --> koalabeer

Dank voor het invullen.

   
   
   
© vv Oranje - Blauw '14 is ontstaan op 1 juli 2014 na een fusie tussen vv Chrislandia uit Heijningen en vv Oudemolen uit Oudemolen.